24 feb. 2010

Ilie Sarbu: Lui Diaconescu e posibil sa i se fi oferit postul de ambasador la Paris

Senatorul PSD Ilie Sarbu a declarat miercuri ca este posibil ca demisia lui Cristian Diaconescu, pe care l-a numit un profitor, sa fi fost determinata de promisiunea unor posturi, printre care si cel de ambasador la Paris.

Intrebat de NewsIn daca demisia lui Cristian Diaconescu poate avea legatura cu promisiunea unor functii, in special cea de ambasador la Paris, Sarbu a declarat ca este posibil. "A fost lansata si ideea asta, poate cu asta l-au convins", a declarat Sarbu.

Reactii la demisia lui Cristian Diaconescu din PSD

Acesta a mai spus ca Diaconescu a fost "un profitor, ca multi altii", care au parasit partidul cand nu au mai obtinut functii. "Nu stiu daca mai merita declaratii (Cristian Diaconescu - n.red.). A fost si el un profitor, ca multi altii. Cand nu au mai obtinut functii, au plecat. In opinia mea, toti cei care vor sa plece, sa plece cat mai curand", a completat Ilie Sarbu, pentru NewsIn.

Postul de ambasador la Paris a fost vacantat odata cu numirea lui Teodor Baconschi in functia de ministru de Externe. Surse politice sustin ca lui Diaconescu, proaspat demisionar din PSD, i s-ar putea oferi si postul de ministru al Justitiei.

Cristian Diaconescu a demisionat din PSD

Senatorul Cristian Diaconescu, fost vicepresedinte PSD, a decis miercuri sa se alature grupului de parlamentari independenti.

Informatia a fost data publicitatii de liderul acestui grup, Gabriel Oprea, la randul lui fost membru PSD.

"Da, am demisionat, dar nu vreau sa fac alte comentarii", a declarat pentru EVZ Cristian Diaconescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu