19 feb. 2010

Mircea Geoana, "garantat Vanghelie" pe fond violet

In fata pavilionului Romexpo, locul unde se va desfasura sambata Congresul PSD, a aparut, vineri, un afis mare si violet, cu Mircea Geoana sub poza caruia sta titrat "garantat Vanghelie".

"Castigam impreuna, eu si Vanghelie", mai scrie pe afis, care pare mai degraba opera adversarilor politici.

Nu se stie daca Mircea Geoana a acceptat "flacara violet" pe afisele sale si garantia celui care l-a injurat ca la usa cortului sau daca totul e opera contracandidatilor, dar a doua varianta pare mai plauzibila.

Acest banner aminteste de afisele cu publicitate electorala negativa din timpul campaniei electorale pentru prezidentiale.

Mai tineti minte "Traiti bine?", acele afise din campanie, cu scrisul alb pe un fond negru? Erau opera PSD. Sau afisele cu Mircea Geoana, inconjurat de Vanghelie, Sorin Ovidiu Vantu, Dan Voiculescu, Viorel Hrebenciuc, Ion Iliescu si Adrian Nastase? Acelea purtau semnatura lui Felix Tataru. Sau, un alt exemplu, afisele rosii cu "PSD: Furam tot"?

Se pare ca pentru pesedisti batalia din interiorul partidului e la fel de apriga si importanta precum cea pentru prima functie din stat, din moment ce adversarii lui Mircea Geoana au scos bani din buzunar pentru ironicul afis violet.

Potrivit unor informatii obtinute de NewsIn, Geoana se pregateste la o riposta similara si a pregatit la randu-i afise si fluturasi cu mesajul "Cristian Diaconescu si Miron Mitrea-garantat Basescu", care vor fi impartiti delegatilor de la Congres. Machete ale afiselor, atat anti-Geoana, cat si Pro-Geoana au aparut zilele trecute si pe Internet.

Chestionat in legatura cu "afisul violet", Mircea Geoana a avut o singura reactie: "Cred ca s-a depasit limita unei campanii decente in partid". Nici Marian Vanghelie nu s-a aratat prea afectat de misteriosul banner. "Nu ma afecteaza banerele, eu nu cred in asa zise jocuri ale lor, ca vor influenta delegatii din sala", a declarat presedintele organizatiei PSD Bucuresti.

La randul sau, unul dintre candidatii la sefia PSD, Miron Mitrea, a subliniat ca nu stia nimic despre afise. "Nu stiu nimic despre afise, eu daca spun ceva spun direct, n-am nevoie de bannere", a declarat Miron Mitrea.

UPDATE: Bannerul amplasat in apropierea Romexpo cu Mircea Geoana portretizat pe un fundal violet si cu mesajul "Garantat Vanghelie" a fost inlaturat, in jurul orei 17.00, de reprezentantii firmei responsabile cu panotajul. relatează Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu