8 ian. 2010

Basescu, luat in ras de un jurnalist rus

"Presedintele Traian Basescu a fost tinta glumelor unui jurnalist rus, care a amintit ca presedintele se uita la el cand cu un ochi, cand cu altul.

Mihail Gusman, directorul adjunct de presa al agentiei ITAR TASS, marinar la randul sau, s-a intalnit cu presedintele cand era primar al Bucurestiului si isi aduce aminte ca acesta este un personaj "iubit de mase, carismatic si direct", insa ochii ii fugeau in laturi. Gusman aminteste si ca Basescu este vazut de presa rusa ca fiind "dusmanul secret al Moscovei".

"Cand ma privea in ochi, ma gandeam ca se uita la mine doar cu stangul. Sau cu dreptul, dupa cum inclina capul", a declarat Gusman, in cadrul unei emisiuni de marti seara, de la Radio Echo Moskvi, relateaza Realitatea.net.

Jurnalistii rusi au schitat portretul lui Traian Basescu in termeni comici, spunand ca presedintele s-a nascut in Republica Socialista Romania, in "satucul" Murfatlar (cu mentiunea ca romanii il numesc oras) si amintesc si de episoade precum cainii vagabonzi si Brigitte Bardot, "tiganca imputita" sau telefonul mobil luat jurnalistei." Sursa: Ziare.com

Ar trebui sa se uite mai mult in ograda lor, unde au mai multe exemple de papusari si alcoolisti comunisti.

3 comentarii:

  1. Sculaţi, gazde ! Nu dormiţi...

    Senatorul liberal Emilian Francu a afirmat joi intr-o conferinta de presa ca PNL va reveni la guvernare fie alaturi de PD-L, fie alaturi de PSD si UDMR, in "maximum sase luni".

    "Sunt doua scenarii care cred eu ca se vor petrece. Printr-o motiune de cenzura acest Cabinet Boc va cadea si atunci Traian Basescu va fi pus in urmatoarea dilema: fie va nominaliza un premier independent, poate chiar si unul apropiat de PD-L, iar noi liberalii ne vom inscrie la acest proiect, fie daca se va incapatana pe mai departe cu numiri din PD-L, presedintele va fi supus unei suspendari. Cat timp va fi suspendat, Mircea Geoana presedintele Senatului si loctiitor la Cotroceni va nominaliza un premier in jurul unei coalitii PSD - PNL - UDMR", a declarat Francu.

    http://riddickro.blogspot.com/2010/01/planul.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Stii ce a facut Ivan prima data dupa ce s-a intors din Siberia? Si-a regulat muierea. Dar al doilea lucru? Si-a scos schiurile. Gino.

    RăspundețiȘtergere
  3. de mojiciile rusilor , nu mä mirä nimic.

    RăspundețiȘtergere