19 ian. 2010

Teodor Vasile, autorul cărţii “Flacăra violetă”: Sunt posibile atacuri energetice,dar nu au nicio legătură cu Flacăra

Autorul susţine că dacă ar exista un asemenea atac energetic, cel care l-ar fi pus în practică ar fi fost un diletant.

“Mi-este foarte greu să cred că există aşa ceva în România. În general, există peste tot un lume câte un consilier de protecţie, care să se ocupe de imaginea sa, de gestica sa, dar poate şi din punct de vedere energetic care sp-l protejeze de un atac psi. Un consilier nu lansează atacuri, se ocupă doar de protecţia acelui om, în general se protejează”, a declarat la Realitatea TV, autorul cărţii “Flacăra violetă”, Teodor Vasile.

Acesta spune că dacă “ar fi existat un asemenea om ar fi un diletant, dacă ar fi fost un atac, atunci nu ar fi trebuit să se vadă. S-ar putea să fie pierderea şi scuze pentru asta. Raza violetă se mai cunoaşte şi sub numele de raza lui Saint Germain, e altceva decât flacăra violetă. Această meditaţie o practic de mai bine de 10 de ani, în fiecare an fac această meditaţie în fiecare luni, cu 200 de persoane, în fiecare zi de joi participă la această meditatie, cu scopuri curative. Sunt două căi principale: rugăciunea şi meditaţia. Este o meditaţie interactivă, lucrează cu această meditaţie şi se vindecă. Omul lucrează cu ea şi este integrativă, conţine mai multe tehnici. Această meditaţie este una exclusiv pentru persoana in cauză”, spune Teodor Vasile.

Acesta spune că “atacul energetic” nu are nicio legătură cu “flacăra violetă”. “Nu neaparat cel mai slab, dar poate exista să fie atacat, dar nu are nicio legatură cu flacăra violetă. Mi-aş dori ca Flacară violetă să nu mai fie introdusă în această discuţie, face rău mult”, a spus acesta.

Mircea şi Mihaela Geoană au acuzat in ultimele zile de faptul că preşedintele Traian Băsescu ar fi folosit specialişti în ezoterism şi bionergie în campania electorală.

Un comentariu:

  1. CĂTRE DOMNUL MIRCEA GEOANĂ PREŞEDINTELE SENATULUI

    SĂ UITAŢI FLACĂRA VIOLETĂ !
    ...............................................

    http://suitaiflacra.blogspot.com/2010/01/catre-domnul-mircea-geoana-presedintele.html

    RăspundețiȘtergere