10 ian. 2010

Stroe: Parlamentul nu este o fabrica de chiftele in care poti ajunge fara experienta

"Pentru functiile publice trebuie desemnati oameni valorosi, copetenti, nu oameni fara o experienta minima. Nu-i trimitem intr-un simplu consiliu de administratie sau intr-o fabrica de chifetele sau cuie", a precizat Radu Stroe.

In conceptia sa, a face o politica a bunului simt insemana a te dedica exercitiului public, ceea ce el face de 40 de ani.

"Radu Stroe este un om cu experienta deosebita in administratie. E toba de administratie in comparatie cu contracandidatul sau (...) Este un moment foarte important pentru Sectorul 1. Batalia se da intre o solutie a bunului simt, pe de o parte, si o solutie a nesimtirii, a masinariei care functioneaza pe bani publici, a clanurilor sprijinite de PDL, pe de alta parte", a punctat Chiliman.

2 comentarii:

  1. cand o sa vad primul politician roman competent, imi dau palaria jos in fata lui stroe...la asa politica, asa oameni...

    te astept si la mine pe blog unde discutam despre venirea sau plecarea lui hayssam bin socialistu'

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca se mobilizeaza organizatia de tineret a PDL il spulbera pe Stroe ca pe o dara de praf, cu tot cu toba de administratie. Nu sunt fan Hon. si nici PDl-ist convins, nici macar nu locuiesc in sect.1 dar asa se va lucra. As urmari din curiozitate varsta celor care se prezinta la vot. Daca vor fi multi tineri rezultatul va fi cel pe care il prevad eu.

    RăspundețiȘtergere