13 ian. 2010

Geoana: Acest buget pune samanta de razboi civil in Romania

Presedintele PSD Mircea Geoana a afirmat miercuri ca ar trebui ca guvernantii sa dea dovada de mai multa "intelepciune" si mai putina "incapatanare" in privinta unor amendamente ale opozitiei care ar avea sustinerea inclusiv a unor parlamentari PD-L.

"Vom fi in favoarea amendamentelor care au bun-simt si, daca ar fi un pic mai multa deschidere si pana la urma mai multa inteligenta politica din partea guvernantilor, ar intelege ca o parte din amendamentele noastre sunt si in interesul lor, pentru ca nu cred ca este normal ca cineva sa-si doreasca ca in Romania sa inceapa un adevarat razboi civil, cu pensionarii in greva, cu salariatii din bugetari in greva, cu sectorul privat si-asa innebunit de taxe si de impozite.

Cred ca in acest moment ar trebui sa existe putin mai multa intelepciune politica si dorinta de a iesi dintr-un fel de puritanism: nu se poate modifica nimic fata de proiectul transmis de Guvern in Parlament Ce e Parlamentul, un fel de casuta postala in care pui timbru si dupa aia speri ca ai scapat de aceasta dezbatere? Va spun ca sunt parlamentari PDL care sunt de acord cu noi. De aceea, eu fac apel la putina luciditate", a comentat Geoana.
Citeste mai mult AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu