29 ian. 2010

DNA a pus sechestru pe casa din Zambaccian a lui Adrian Nastase

Directia Nationala Anticoruptie a instituit, vineri, sechestru pe casa din Zambaccian a deputatului PSD Adrian Nastase, in dosarul "Zambaccian 1" pentru care parlamentarii au avizat inceperea urmaririi penale in mai 2009.

Conturile familiei Nastase au mai fost blocate in dosarul Zambaccian, timp de circa patru luni.

In acest dosar, Adrian Nastase este acuzat de luare de mita si obtinere de foloase necuvenite, in valoare de un milion si jumatate de euro.

Nastase va contesta decizia DNA - Se incearca recuperarea pierderilor datorate disparitiei flotei

Adrian Nastase a declarat, pentru Realitatea Tv, ca "se incearca recuperarea pierderilor datorate disparitiei flotei" si s-a aratat deranjat de faptul ca informatiile de la DNA vin intotdeauna pe surse.

"Sunt convins ca cei de la DNA vor da explicatii. Se incearca recuperarea pierderilor datorate disparitiei flotei si probabil ca este vorba de masuri asiguratorii. Nu vi se pare ciudat? Ei dau pe surse si eu trebuie sa confirm... E o tara vesela!", a spus Nastase.

Avocatul lui Adrian Nastase, Ion Cazacu, a declarat, pentru Newsin, ca saptamana viitoare va face o plangere impotriva acestei masuri asiguratorii dispuse in dosarul chinezariilor care face parte din dosarul Zambaccian, plangerea urmand a fi depusa la procurorul sef al procurorului de caz.

Cazacu a confirmat faptul ca DNA a pus sechestru pe casa din strada Zambaccian si ca a fost prezent, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie.
Citeste toata stirea AICI.

Un comentariu:

  1. tergiversari peste tergiversari pana cand dosarul se va prescrie si curuletz nu va face nici macar o zi de puscarie...

    te astept la mine pe blog, fac revista presei...

    RăspundețiȘtergere