13 ian. 2010

Radu Stroe: Batalia nu este intre doi oameni, ci intre doua forte politice

Politicianul a nuantat, intr-o emisiune la Antena 2, completand ca cele doua forte sunt "PNL, care a pornit pe drumul de a face o noua politica, cea a bunului simt" si "PD-L, un partid pe care toata lumea il stie (...) un partid a carui singura grija este de a-si racorda oamenii la resursele bugetului".

Radu Stroe a tinut sa pomeneasca si despre "cea mai mare nesimtire a Guvernului 2009 - 2010 sau a guvernarii Boc 4", nominalizand-o: "faptul ca nu s-a preocupat deloc de cresterea economiei". "Nesimtita" este, in acceptiunea sa, si "politica de cadre a PD-L".

"Eu astazi ma duc pe strada si toata lumea nu spune decat atat: nesimtitii astia de guvernanti". "Foarte multi dintre cei care l-au votat pe Basescu sunt oameni cu bun simt, dar care n-au inteles, au votat dupa ce au vazut la televizor", este de parere Stroe.

"Inainte de medicamente, oamenii asteapta anveloparea blocurilor"

In viziunea sa, "anveloparea blocurilor este singura problema esentiala pentru bucuresteni". "Inainte de medicamente, oamenii asteapta anveloparea blocurilor", a mai spus el. El a explicat ca aceasta masura ar ieftini factura cu pana la 45%.

"Am incredere in populatia Colegiului, preponderent sunt oameni intelepti, care gandesc", a marturisit Stroe.

Ierburile, subiect sensibil

Alte aspecte importante pentru candidatul PNL la alegerile partiale pentru un loc de deputat in Colegiul 1 din Capitala sunt "chestiunea ierbii, parcurilor" si scolile unde nu trebuie "sa mai intre baietii cu ierburi".

Legat de acest ultim subiect, candidatul a marturisit ca nu crede ca Romania e pregatita pentru legislatia drogurilor si a caselor de toleranta.

El a precizat ca legislatia romaneasca are nevoie, mai presus de toate, si de stabilirea sanctiunilor. "Aveti rabdare 3 - 4 - 5 luni pana cand PNL va scoate carticica aia galbena, nu rosie". "Daca reusim sa punem proiectul pe picioare pot pleca la pensie linistit", a mai spus el.

"Noi vrem sa schimbam, preceptele, regulile, principiile in Romania", a spus Stroe, mentionand ca "vom pune un pachet pe masa si poate vin si de la PSD, poate si unii de la PD-L".

Legat de CAS-ul pentru drepturile de autor, Stroe precizeaza ca e "o mare greseala, o prostie chiar".

Stroe a amintit electoratului ca pozitia pentru care candideaza necesita multa munca si ca el este pregatit sa lucreze chiar si 18 ore pe zi. De altfel, a amintit ca au fost vremuri cand muncea si 20 de ore pe zi si ca "un parlamentar daca nu-si realizeaza angajamentele, sa plece din Parlament".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu