18 ian. 2010

Washington Post: Cel care a pierdut si sotia sa au sustinut ca au fost atacati de energii negative...

Cu asa ceva nu-i de glumit ....

Cotidianul american "Washington Post" preia o depesa Associated Press, in care "puterile ezoterice" din Romania sunt subiectul principal.

"O acuzatie cel putin bizara vine din partea candidatului care a pierdut alegerile prezidentiale din Romania, de anul trecut. Mircea Geoana si sotia sa pretind ca presedintele PSD a fost obiectul atacurilor energiilor negative puse la cale de ajutoarele presedintelui Traian Basescu, in timpul dezbaterii cruciale dintre cei doi candidati", se scrie in articolul publicat luni de cotidianul american.

Jurnalistii o citeaza pe Mihaela Geoana, care a sustinut sambata, in cadrul unei emisiuni televizate, ca Mircea Geoana a fost "atacat puternic cu energii negative" in timpul ultimei dezbateri televizate dintre candidati.

Anterior acestor acuzatii - subliniaza jurnalistii americani - unul dintre consilierii lui Geoana, Viorel Hrebenciuc, a sustinut ca a existat "o conspiratie a flacarii violete" in timpul campaniei electorale. Acesta a spus ca presedintele Traian Basescu s-a imbracat in violet in joia dezbaterii pentru a-si mari sansele de victorie.

Un comentariu:

  1. o sa ajungem sa creada astia ca suntem un soi de Kenya, mai avem putin si dam foc persoanelor pe care le suspectam de magie :(

    stupiditatea lui Geoana&co. nu are margini!

    RăspundețiȘtergere