31 mar. 2010

CNA: Teo Trandafir nu are voie sa faca emisiuni tv in campania electorala

Presedintele Consiliului National al Audiovizualului, Rasvan Popescu, a anuntat miercuri ca Teo Trandafir, in calitate de candidat la Camera Deputatilor in Colegiul 19, din Capitala, nu va mai putea sa realizeze sau sa prezinte emisiuni in perioada campaniei electorale, ce debuteaza pe 10 aprilie.

"Pe perioada campaniei, doamna Teo Trandafir nu mai poate sa faca emisiuni", a spus Rasvan Popescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului (CNA), informeaza Mediafax.

Razvan Popescu a spus ca Teo nu are voie sa faca emisiuni in campania electorala pentru ca ar incalca decizia CNA nr. 210 din 28 ianuarie 2010.

"In perioada campaniei electorale, radiodifuzorii nu pot difuza emisiuni realizate sau prezentate de candidati si reprezentantii competitorilor electorali. Candidatii care detin functii publice pot avea interventii in direct sau inregistrate si in alte emisiuni decat cele prevazute la art. 5, strict in probleme legate de exercitarea functiei lor; in aceste situatii radiodifuzorii au obligatia sa asigurare echidistanta si pluralismul de opinii", se arata in regulamentul CNA.

Teo Trandafir, candidatul PD-L in colegiul 19 (Video)

Astfel, incepand cu 10 aprilie si pentru o perioada de 15 zile aceasta nu va mai putea realiza sau prezenta emisiuni la posturile de televiziune sau radio.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu