16 mar. 2010

PPPS isi cauta sefi de filiale pe site-urile de recrutare

Partidul Popular si al Protectiei Sociale (PPPS) isi cauta presedinti de filiale si consilieri politici pe Internet, prin intermediul site-urilor de recrutare.

Din anuntul postat de PPPS pe site-ul de recrutate bestjobs.ro, candidatii pot afla toate cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca pentru a-si incepe o cariera politica si ce presupune aceasta, precum si salariul pe care il pot castiga, in valoare de 200-300 de euro.

Pentru a aplica pentru acest job, candidatii trebuie sa raspunda catorva intrebari, pentru a-si demonstra aptitudini indispensabile pentru o viitoare cariera politica.

"In cat timp estimezi ca poti sa-ti formezi o echipa de minim 10 persoane care sa se ocupe impreuna cu tine de imaginea viitoarei formatiuni politice?" si "Cati oameni poti convinge sa te sustina pentru ceea ce vrei sa faci si sa reprezinti in orasul tau?", sunt doar doua din intrebarile cheie puse de PPPS, in calitatea sa de angajator.

Competentele viitorilor angajati ai PPPS, cu statut de membru de partid, vor fi puse la incercare timp de o luna, inainte de angajare, de catre partidul politic angajator.

Legalitatea ofertei PPPS, in calitatea sa de partid politic, este discutabila, in conditiile din Legea nr. 14/2003 a partidelor politice stipuleaza, la articolul 4, alineatul 2, ca "sunt interzise constituirea de structuri ale partidelor politice dupa criteriul locului de munca, precum si desfasurarea de activitati politice la nivelul agentilor economici sau al institutiilor publice".

Un comentariu:

  1. eu cred ca e o farsa...desi in politica romaneasca poti castiga mult mai multe de 200 de euro pt incepatori...depinde cad de bogata tie matusa...

    La mine pe blog, Curuletz Nastasian isi face "mea clisma" in public!!!?!?!

    RăspundețiȘtergere