22 mar. 2010

Preda despre scoaterea cratimei din PD-L: E o evolutie, e ceva revolutionar

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat duminica, zambind, ca scoaterea cratimei din numele partidului este o evolutie.
"E o evolutie, e ceva revolutionar. Imi scapa sensul acestei decizii", a declarat Preda zambind, la Realitatea TV.

In privinta simbolului partidului, care a ramas tot trandafirul, Preda spune ca acesta este asumat de foarte multe partide socialiste. De asemenea, europarlamentarul a spus, zambind, ca nu se simte dezamagit, facand referire la momentul in care a glumit si a spus ca ar vrea drept simbol un mar.

"Exista si persoane care sunt atasate de acest simbol. S-au obisnuit sa faca si campanii asa. Nu e esential. Atunci cand pui simbolurile impreuna trandafirul sare in ochi pentru ca...inteapa putin", a spus ironic Preda.

"Voi propune partidului, ca sigla, un mar, pentru ca e un semn de sanatate, de deschidere, de simpatie si e un fruct pentru toata lumea. Oricine poate sa manance un mar", declara Preda la inceputul anului.

Preda a mai spus ca PD-L si-a propus ca in perioada urmatoare sa se deschida foarte mult pentru societate.

In privinta celor doi colegi care au problema cu legea, Antonie Solomon si Mircia Gutau, Preda spune ca partidul nu trebuie sa fie un paravan pentru nicio persoana. "O organizatie politica nu este niciun paravan, nicio umbrela sau o parasuta care te salveze", a mai spus Preda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu