7 mar. 2010

Politia daneza: Romanii ar ucide si pentru cativa euro

titlul ar trebui modificat: RRomii ar ucide si pentru cativa euro

Politia daneza a transmis populatiei ca romanii ar ucide si pentru cativa euro, pentru ca ei "au o cultura complet diferita" de a danezilor, iar furia lor este indreptata nu doar catre infractori, ci spre tot ce inseamna roman.

Cateva ziare de la Copenhaga au scris recent pe prima pagina, cu titlu mare: "Romanii sunt criminali de top", asa cum scrie si publicatia Berlingske, preluata de Pro Tv.

Danezii au ajuns sa ii urasca pe romani dupa ce Marian Clita a ucis cu sange rece o stewardesa intr-un hotel din Copenhaga.

Ove Dahl, investigator sef al Politiei din Copenhaga, care se ocupa de acest caz a spus ca "romanii nu au scrupule.

"Ei te vor omori pentru 100 de coroane (15 euro). E o cultura complet diferita decat a noastra" - a explicat oficialul politiei. Si Rene Hansen, ofiter de la sectia pentru combaterea prostitutiei a precizat ca "viata nu are aceeasi valoare pentru romani cum are pentru ei".

"Problema cea mai mare o reprezinta granitele deschise, prin care suntem napaditi de europenii din Est. Ei comit jafuri bancare, jafuri la domiciliu, furturi grave, cersesc si sparg magazineele - totul ", a declarat seful Politiei Omucidere din Copenhaga, Ove Dahl.

La finalul articolului din publicatia daneza Berlingske mai este citata si declaratia unui alt reprezentant al politiei din Copenhaga, Dan Sorensen care spune ca "romanii sunt cei mai bine reprezentati intre infractorii care vin din afara. De cand Romania a intrat in UE, problemele cu romanii au crescut exponential". Sursa: Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu