3 mar. 2010

Geoana se pregateste sa devina presedinte

Mircea Geoana nu mai are rabdare. Stie ca in ciuda tuturor sanselor, in ciuda tuturor realitatilor, visul sau de o viata este mai aproape ca oricand sa se implineasca.

Geoana se pregateste sa devina presedinte asa cum Borcea de la Dinamo s-a pregatit pentru Liga Campionilor ani si ani la rand, pentru a sfarsi invins de fiecare data. Geoana nu a realizat niciodata ca este al doilea om in stat si nici importanta acestei functii. Nici macar cand toate blogurile vuiau ca sanatatea lui Traian Basescu este terminata, nici atunci Geoana nu a fost surprins de fiorul gandului ca ar putea deveni presedinte.

Astazi, Geoana ar trebui sa se simta mai aproape de Cotroceni decat a fost in seara de 6 decembrie 2009, pana la ora trei dimineata. Atacurile virulente ale celor trei crai PD-L specialisti in legislatie din Parlament, care cereau ba revocarea, ba suspendarea, ba demiterea, ba retragerea lui Geoana, pentru ca in final nici ei sa nu mai stie pe ce temei sa ceara disparitia lui Geoana din fruntea Senatului, ar trebui sa ii dea de gandit serios fostului presedinte social democrat. .. continuare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu