6 ian. 2010

Mediafax cere falimentul Realitatea TV pentru...50.000 de euro

Problemele trustului media Realitatea-Catavencu par sa nu se mai sfarseasca. Dupa ce mai multe ziare au fost inchise, se pare ca si televiziunile patronate de Sorin Ovidiu Vintu au probleme, fiind inglodate in datorii.

Agentia de presa Mediafax a cerut zilele trecute falimentul Realitatii Tv se numara printre cei care au cerut falimentul televiziunii in instanta.

Surse citate de Evenimentul Zilei sustin ca datoria in cauza este de doua miliarde de lei vechi (aproape 50.000 de euro), impartita intre cele trei firme cu care opereaza trustul: SC Realitatea Media SA (Realitatea TV si Money Channel), Poligraf SRL (Business Standard si Cotidianul) si Catavencu SA (Catavencu si revistele).

"Am decis sa depunem dosarul pentru insolventa ca ultima etapa legala pentru recuperarea datoriilor pe care Realitatea Media le are fata de noi, asa cum au procedat si altii care au de recuperat bani de la aceasta firma. Am parcurs toate etapele legale, inclusiv solutionarea litigiului pe care amiabila.

Nu va pot spune valoarea datoriilor, pentru ca este vorba despre un contract intre parti si nu va pot da detalii din contract", a declarat Cristian Dimitriu, director general al Agentiei de presa Mediafax, pentru publicatia citata.

Cererea de insolventa a fost introdusa la tribunal pe 04.01.2010 si urmeaza sa fie solutionata pe 24 februarie. Falimentul Realitatea Media este cerut si de alte companii, printre care R SA, societatea care editeaza ziarul Romania Libera, procesul urmand sa inceapa pe 12 ianuarie 2010, dar si de SC G.C.T. General Clima Therm.
Ziare.com

4 comentarii:

  1. sov nu da si el faliment?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Neinfectat De Comunism , probabil numai du pa ce reuseste sa falimenteze si Posta

    RăspundețiȘtergere
  3. irealitatea,

    cuib de serpi intriganti si neprofesionisti.


    adios!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Totusi, nu cred ca o sa dea faliment Irealitatea, sunt prea multi balauri care nu doresc acest lucru.

    RăspundețiȘtergere